Real baš ne odustaje od Paula Pogbe: Hoće li United odbiti i ovu ponudu?
Real će ponuditi Garetha Balea i određenu sumu novca za Paula Pogbu

Klub iz Madrida želi jednim potezom riješiti dva problema

Real baš ne odustaje od Paula Pogbe: Hoće li United odbiti i ovu ponudu?

S. Pašalić

Real Madrid i dalje ne odustaje od dovođenja Paula Pogbe iako je igrač Manchester Uniteda i sam rekao da bi se prije vratio u Juventus.

Zinedine Zidane je označio svog sunarodnjaka kao primarnu metu Reala za ovo ljeto, ali trenutno Manchester United pravi problem s obzirom da želi dobiti čak 150 miliona funti za Pogbu.

Iako je agent Pogbe, Mino Raiola dva puta putovao u Manchester kako bi pregovarao o potencijalnom prelasku u Madrid, ipak nije uspio doći do čelnih ljudi Uniteda koji ne žele da uđu u pregovore o transferu Francuza.

Narednog petka Manchester United kreće sa pripremama za novu sezonu, a Pogba bi već tada mogao predati zahtjev za transfer.

Real Madrid želi pokušati sa još jednom opcijom, pa tako španska Marca piše da će Los Blancosi sada ponuditi Garetha Balea plus novac za Paula Pogbu.

Bale je imao turbulentnu sezonu iza sebe u kojoj je odigrao 39 utakmica i postigao 11 golova, ali je razočarao igrom, te se nekoliko puta našao na udaru navijača.

Trener Zinedine Zidane ne računa na njega za narednu sezonu, pa su se spominjale opcije oko posudbe, međutim Velšanin ne želi čuti za to. Možda bi sada ipak mogao pristati da se vrati u Englesku i postane igrač Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Suplja
1 0
damaged
Kakave bale proslo je njegovo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi