"Bit ću uzbuđen, dosad sam Ronalda gledao samo na TV-u ili na PlayStationu"

Leao se raduje susretu sa zemljakom

"Bit ću uzbuđen, dosad sam Ronalda gledao samo na TV-u ili na PlayStationu"

Edmir Škorić

Rafael Leao, novi napadač Milana, raduje se susretu s Cristianom Ronaldom.

Dvadesetogodišnjak je dosad postigao samo jedan gol u četiri nastupa Seriji A za Milan, ali igrač je perspektivan i vjeruje da može postići puno više.

Govorio je da su mu idoli Ronaldo i Kaka, a posebno ga raduje kada bude imao priliku da igra protiv Portugalca.

"Moj omiljeni igrač je Cristiano Ronaldo. On je također Portugalac i ja sam inspiriran njime. On je uporno radio na ostvarivanju ciljeva", rekao je Leao, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Idol je svakom Portugalcu. Bit će malo čudno kad se upoznam s njim jer sam ga ranije gledao na TV-u ili PlayStationu. Bit će to zaista poseban trenutak za mene".

"Prvi me trener usporedio s njim. Vrlo dobro smo radili zajedno. Od mene je puno očekivao, ali previše je uspoređivati me s Cristianom...", dodao je bivši igrač Lillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi