Cristiano Ronaldo rastužio fanove: "Ne znam šta će biti za godinu ili dvije..."

Ima neke druge planove

Cristiano Ronaldo rastužio fanove: "Ne znam šta će biti za godinu ili dvije..."

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo dao je intervju za engleske medije u kojem je najavio da bi uskoro mogao u penziju.

Ronaldo je već više od deset godina jedan od najboljih fudbalera svijeta, a u februaru 2020. godine će napuniti 35 godina što znači da već ulazi u finiš karijere.

Međutim, Portugalac je uvijek vodio računa o svom tijelu i mnogi smatraju da na sceni može bez problema biti još pet godina. Ipak, čini se da Ronaldo ima neke druge planove kada je pitanje odlazak u penziju.

Ronaldo je objasnio da je van fudbala već u svijetu biznisa i da mu je cilj da se bavi nekim drugim poslom kada okači kopačke o klin.

"Nisam lud, nisam opsjednut treninzima, uspjehom i fudbalom. Ja sam potpuno drugačiji nego što ljudi misle. Još uvijek volim fudbal i zabavljati navijače koji vole Cristiana. Godine nisu bitne već je bitan mentalitet. Prethodnih pet godina počinjem uživati u tome da vidim sebe izvan fudbala i zbog toga ne znam šta će biti u narednih godinu ili dvije", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je potpisao doživotni ugovor s Nikeom prije tri godine vrijedan čak milijardu dolara. Nakon Jordana i Jamesa postao je treći sportista koji je uspio da se osigura do kraja života.

"Ne želim nikoga da imitiram. Morate biti svoj svo vrijeme, ali činjenica je da svi veliki sportisti imaju istu radnu etiku. Nije bitno da li ste u fudbalu, košarci, Formuli 1, UFC-u ili slično", dodao je Portugalac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
"Nisam lud, nisam opsjednut treninzima, uspjehom i fudbalom" :) Jok, ja sam! Veceg narcisa u zivotu nisam vidio.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi