Bivša nada Sarajeva još pet godina u Dinamu: "Za ovo sam se borio"
Foto: GNK Dinamo Zagreb

Dugogodišnja perspektiva

Bivša nada Sarajeva još pet godina u Dinamu: "Za ovo sam se borio"

Dinamova svlačionica od danas je bogatija za novog talenta iz BiH s profesionalnim ugovorom.

Modri su na zvaničnoj stranici objavili kako je petogodišnji ugovor sa zagrebačkim klubom potpisao mladi Faris Krkalić. Radi se o golmanu koji je u Dinamovu školu došao prije dvije godine iz Sarajeva, a u njemu na Maksimiru vide dugoročnu perspektivu i za rođendan odlučili su da ga nagrade ugovorom.

"Za ovo sam se borio otkako sam stigao iz Sarajeva u Zagreb. Sav moj fokus, svaki trening i utakmica bila je da zadovoljim struku u Dinamu i da ostavim trag", kazao je Krkalić nakon potpisa, pa potom dodao:

"Hvala klubu na povjerenju, ovo je novi početak i motivacija za još veći rad i upornost."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Krkalić je branio za juniore i B tim, okušao se u juniorskoj Ligi prvaka, a imao je priliku proći treninge i pripreme sa seniorima Dinama. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Bravo !!! Sve najbolje
1 0
Tuzlasjever
Nasa djeca po komsijskim klubovima. Dokle vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti