Bivša zvijezda Dinama prelazi u slavni brazilski klub?

Nova prilika za Sammira

Bivša zvijezda Dinama prelazi u slavni brazilski klub?

Teme:

Bivši Dinamov as Sammir Jorge Campos karijeru bi mogao nastaviti u slavnom brazilskom klubu Santosu.

Sammir već godinama nije na nivou na kojem je bio u vremenu kada je nosio i dres hrvatske reprezentacije, ali sada ima priliku za novi početak, jer je na pragu prelaska u Santos.

Mediji iz susjedstva pišu kako je Sammir sa Santosom odradio prvu rundu pregovora, a sve je to potvrdio i direktor brazilskog kluba Ricardo Gomes.

"To je ideja, ali ne znam koliko je ostvarica. On je i dalje igrač kineskog Wuhana i bit će ga teško dovesti. Ako ne uspijemo posao završiti sada, onda ćemo u decembru ili januaru. Sammir može ostati ovdje i trenirati kako bi se vratio u formu", izjavio je Gomes.

Ukoliko se transfer realizuje, 31-godišnjem Sammiru će klub koji je svijetu dao Pelea, Neymara i mnoge druge biti ukupno 11. u karijeri.

Sammir je posljednji put u rodnom Brazilu igrao 2007. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi