Delije spriječile spektakularan transfer Crvene zvezde

Delije spriječile spektakularan transfer Crvene zvezde

Nekadašnji Dinamov dragulj Sammir, kako stvari stoje, neće ovog ljeta pojačati beogradsku Crvenu zvezdu.

Sammir (31), koji je svojedobno upisao i nekoliko nastupa za "A" reprezentaciju Hrvatske, trenutno je slobodan igrač i uveliko razmatra opcije za nastavak karijere. Očekivalo se da će ponovno pokucati na vrata Maksimira, no na kraju se u cijelu priču umiješala Crvena zvezda.

Pristao je nekadašnji Dinamovac doći u Beograd i već danas je cijeli posao trebao biti dovršen, no od ove 'bombe' na kraju najvjerovatnije neće biti ništa. Mediji iz Srbije prenose da su dogovoreni transfer spriječili navijači Crvene zvezde, koji imaju nultu toleranciju prema gotovo svim igračima koji su u karijeri igrali za Hrvatsku, BiH ili Albaniju.

Posljednji angažman Sammir je imao u Kinu, gdje je igrao za Wuhan Zall, no zbog dugovanja s ovim klubom se početkom godine razišao.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Gdje će na kraju nastaviti karijeru, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi