Bomba u najavi: Nekad Prosinečki, danas Sammir

Bomba u najavi: Nekad Prosinečki, danas Sammir

E. Škorić

Na pomolu je veliki transfer i još jedan koji će se uvrstiti u historijske, poput recimo onog Roberta Prosinečkog.

Govorimo o igračima koji su dres Dinama u budućnosti zamijenili dresom Crvene zvezde, a među najpoznatijima su Robert Prosinečki, Rajko Janjanin, Boro Cvetković i nedavno Luis Ibanez.

No, nije tu kraj, pošto se najavljuje u beogradskim medijima kako će Sammir zaigrati u bivšem prvaku Evrope iz Beograda.

Tridesetjednogodišnji Sammir sada je u Zagrebu i traži novi klub, a navodno pregovara sa Crvenom zvezdom. Prema pisanju Blica, Zvezda mu je ponudila 800.000 eura za dvije sezone, što teško gdje može da dobije u ovakvoj formi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nakon Dinama Sammir je bio u Getafeu, a potom je otišao u Kinu, no po svemu sudeći karijeru nastavlja na našim prostorima. Za njega se zanima i Dinamo, pa ostaje da vidimo gdje će nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi