Bivši Fekirov agent o propalom transferu: Osramoćen sam
EPA

Trebao je potpisati za Liverpool

Bivši Fekirov agent o propalom transferu: Osramoćen sam

Prošlog ljeta transfer Nabila Fekira u Liverpool spektakularno je propao.

Francuski fudbaler najavljen je kao veliko pojačanje, na Anfieldu se čak fotografisao i sa dresom, ali onda je iznenada cijeli posao propao i Fekir se vratio u Lyon.

Službena priča je bila da Fekir nije prošao dodatne preglede u Liverpoola i da se od transfera odustalo zbog povrede koljena koju je imao, no njegov tadašnji agent Jean-Pierre Bernes otkrio je da je još jedna stvar utjecala da posao propadne.

"Da, u Liverpoolu su utvrdili da njegovo koljeno nije bilo u dobrom stanju, ali nije u pitanju samo to. Na dan kada je trebao potpisati pojavio se njegov polubrat i čelnicima Liverpoola rekao da sve zaustave te da pregovori počnu ispočetka. Zamislite... Mislili smo da smo u Disneyjevom filmu", prepričava Fekirov agent.

Sve to mu je, kaže, narušilo ugled.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Polubrat je glumio kako mu je agent, želio je novac od transfera... Ja sam bio osramoćen", dodao je Bernes koji je u međuvremenu raskinuo saradnju s Fekirom.

Umjesto u Englesku, put je 26-godišnjeg Fekira u međuvremenu doveo u španski Real Betis za koji je dosad postigao dva pogotka u šest utakmica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi