Klopp odredio tri glavne mete, među njima i veznjak Dinama

Koga želi Liverpool?

Klopp odredio tri glavne mete, među njima i veznjak Dinama

E. Škorić

Liverpool nije puno trošio ovog ljeta, ali u narednom periodu klub bi mogao malo osvježiti tim.

Za sada Redsima ide sjajno i Jurgen Klopp sasvim sigurno nema želju da velikim promjenama, no planira dovesti tri mlada igrača koji bi bili okosnica tima u budućnosti.

Navodno je jedna od glavnih želja Ajaxov David Neres. Brazilski reprezentativc je 'eksplodirao' prošle sezone u Ajaxu, no teško je očekivati da će ostati u Amsterdamu i naredne sezone.

Njega žele mnogi velikani, ali Liverpool će ipak pokušati da ga dovede ispred Tottenhama, PSG-a i Bayerna.

Pored njega, meta Redsa je mladi Mađar Dominik Szoboszlai, koji igra u Salzburgu i kojeg je Anfield vidio na djelu u srijedu navečer u okršaju Liverpoola i Salzburga u 2. kolu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I on je na meti mnogih drugih velikih klubova u Evropi, a treći na Kloppovoj listi navodno je Dani Olmo. Ovaj sjajni španski veznjak smatra se jednim od najvećih talenata Starog kontinenta i izgleda nemoguće da ga Dinamo zadrži na duže staze.

Štaviše, ako Modri ne izbore proljeće u Evropi, mogao bi već u zimu da promijeni sredinu. Ranije se povezivao s Barcom i Realom, pa ostaje da vidimo mogu li viceprvaci Engleske i prvaci Evrope ipak dovesti nekoga od trojice nabrojanih supertalentovanih igrača.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi