Kloppova reakcija kada je Liverpool primio gol je dokaz njegove posebnosti

U duelu protiv Salzburga

Kloppova reakcija kada je Liverpool primio gol je dokaz njegove posebnosti

A. Čaušević

Juergen Klopp je već godinama u grupi od najboljih trenera svijeta, a FIFA ga je i zvanično izabrala za najboljeg u 2018. godini. 

Osim što je izuzetno uspješan u svom poslu, Klopp plijeni pažnju zbog svoje karizmatičnosti i reakcija tokom utakmica.

Da je njemački stručnjak poseban i drukčiji od drugih pokazuje i njegova reakcija u utakmici Lige prvaka između Liverpoola i Salzburga.

Redsi su vodili s 3:0, ali se prvak Austrije uspio vratiti i senzacionalno izjednačiti na 3:3. Mnogi treneri bi u tom trenutku burno reagovali, zagalamili na svoje izabranike, ali ne i Klopp.

Kada je vidio kako su njegovi igrači primili gol i šta se dešava na terenu Klopp se u svom stilu samo nasmijao.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na kraju sve se dobro završilo za ovog trenera i njegove igrače jer je Liverpool pobijedio s 4:3 i tako stigao do prvog trijumfa u Ligi prvaka ove sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi