Bivši fudbaler FK Sloboda pojačao Radnički iz Lukavca
Veliko pojačanje za tim iz Lukavca pred drugi dio sezone (FOTO: Facebook)

Veliko pojačanje za tim iz Lukavca

Bivši fudbaler FK Sloboda pojačao Radnički iz Lukavca

E. Dindić

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca vrijedno se spremaju za nastavak sezone u Drugoj ligi FBiH. 

Upravni odbor ovog kluba vrijedno radi na sklapanju igračke križaljke, koji će u drugom dijelu sezone imati zadatak da što prije obezbjedi opstanak u ovom rangu takmičenja.

Ovih dana tim iz Lukavca potpisao je možda i najveće pojačanje za drugi dio sezone. Ugovor do kraja sezone sa ovim timom potpisao je fudbaler sredine terena Esmir Ahmetović.

Ahmetović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za NK Tuzla, Jagodinu, Slobodu, Poli Timisoara dok mu je zadnji klub prije dolaska u Radnički bio Sinđelić iz Beograda.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Nakon prvog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH Radnički se nalazi na desetom mjestu sa dvadeset osvojenih bodova, te u drugom dijelu sezone vodiće žestoku borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja. 

Top Komentari

mirza24
14 mjeseci lopte nije sutnuo kako pojacanje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi