FK Radnički Lukavac počeo pripreme za nastavak sezone
Kada je riječ o igračima koji su podnijeli zahtjev za ispisnicu, oni ostaju igrači FK Radnički do odluke Upravnog odbora o njihovom statusu.

Održanak sastanak uprave i igrača

FK Radnički Lukavac počeo pripreme za nastavak sezone

E. Oštraković

Nogometaši Radničkog jučer su započeli sa pripremama za nastavak takmičenja u Drugoj ligi FBiH- grupa sjever.

Tačno u podne u održan je sastanak igrača i uprave kluba, te su tako, zvanično počele pripreme ovog kluba za proljetni dio sezone.

Šefu stručnog štaba, Mirsadu Softiću odazvali su se: Šubić Adnan, Omić Mirnes, Mahovkić Almedin, Jašarević Adnan, Bećirović Ibrahim, Dautović Nedim, Kasumović Almis, Halilagić Mirza, Nukić Adnan, Hanić Tarik, Subašić Migdad, Akeljić Dženan, Bećirović Amer, Bašić Maid, Hrvatović Emir, Okičić Aljo, Ribić Danis, Pašić Kenan, Malkić Adin, Begić Elvir, Mehičić Armin.

Nakon nekoliko uvodnih treninga ekipi će se pridružiti Enes Mujkić i Damir Murselović koji su opravdano odsutni. Kada je riječ o igračima koji su podnijeli zahtjev za ispisnicu, oni ostaju igrači FK Radnički do odluke Upravnog odbora o njihovom statusu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Radnički je prvi dio sezone završio na desetom mjestu sa dvadeset bodova, a drugi dio sezone otvaraju gostovanjem u Priluku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti