Bivši fudbaler Partizana stiže u FK Borac

Veliko pojačanje za Banjalučane

Bivši fudbaler Partizana stiže u FK Borac

Borac još uvijek nije završio sa slaganjem kockica u igračkom kadru, a vrlo brzo bi velikan iz Platonove mogao dobiti veliko pojačanje.

Naime, na korak od potpisa za Banjalučane je iskusni Vladimir Volkov, nekadašnji reprezentativac Crne Gore.

Ovaj 33-godišnjak bi već sutra mogao ozvaničiti saradnju sa Banjalučanima, potvrđeno je za SportSport.ba iz FK Borac.

Inače, Volkov je slobodan igrač od kraja prošle sezone kada je napustio ekipu Rada. Svoje najslavnije dane imao je u periodu kada je nosio dres beogradskog Partizana (2011.-2015.), a u karijeri je nastupao još za BSK Borča, Portimonense, OFK Beograd, Sheriff, Mechelen, Lech Poznan i Radnički.

Ovaj 33-godišnjak igra na poziciji lijevog beka, ali po potrebi može preuzeti i nešto ofanzivniju ulogu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac se za dovođenje Vladimira Volkova odlučio nakon što je tešku povredu zadobio prvotimac Aleksandar Subić.

Banjalučki premijerligaš se nakon sedam odigranih kola u PL BiH nalazi na petom mjestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova i omjerom od tri pobjede, dva poraza i dva remija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Opa, znači i Sandra Afrika stiže u Banjaluku. To je već nešto. Dobar je Volkov, Borac se ne šali, dovodiće se još igrača
0 7
milivoje
Ako je on pojacanje,onda su se pojacali,melem za svlacionicu
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi