Bivši fudbaler Željezničara odlazi u redove trećeligaša?

Otac mu pronašao klub

Bivši fudbaler Željezničara odlazi u redove trećeligaša?

  Hrvatski fudbaler Antonio Asanović, koji je u prošlosti bio član FK Željezničar, karijeru će nastaviti u Grčkoj. 

Asanovićev otac Aljoša je u Grčku stigao kako bi razgovarao o preuzimanju pozicije tehničkog direktora slavnog Panathinaikosa, a boravak u zemlji u kojoj je nekada igrao je iskoristio i kako bi sinu Antoniju pronašao novi klub.

Grčki mediji javljaju da je legendarni hrvatski fudbaler svom sinu Antoniju dogovorio transfer u redove grčkog trećeligaša Ionikos Nikea, a posrednik u ovom poslu je navodno bivši dinamovac Mario Bonić. 

Asanović se u Željezničaru nije dokazao i otišao je nakon polusezone. U karijeri je još igrao Hajduk, Primorac, Turnu Severin, Dinamo iz Bukurešta, Dunajsku Stredu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi