Bivši fudbaler Zrinjskog ima novi klub

Vratio se u HNL

Bivši fudbaler Zrinjskog ima novi klub

Hrvatski fudbaler Oliver Petrak, koji je jedan dio karijere proveo u Premijer ligi BiH, našao je novi klub.

Bivši vezista Zrinjskog posljednji angažman imao je u Poljskoj gdje je igrao za Koronu Kielce, a nakon što mu je istekao ugovor prihvatio je poziv iz Lokomotive i vratio se u HNL.

U Kranjčevićevoj su s Petrakovim imenom vrlo dobro upoznati, obzirom da je dio momčadi već imao priliku biti kao junior, a mediji u susjedstvu pišu kako je sve dogovoreno i da će predstavljati pojačanje za plavo-bijele.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Petrak je noseći dres Zrinjskog proveo tri godine u Premijer ligi BiH. Poslije epizode u Mostaru svim silama ga je željelo dovesti Sarajevo, dolazio je u bh. prijestolnicu i na pregovore, ali umjesto na Koševu tada je završio u kazahstanskom Ordabasyju.

Sa Zrinjskim je u dva navrata osvajao šampionsku titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi