Marković na Kajzerici, potpisao četverogodišnji ugovor

Bh. fudbaler u Lokomotivi

Marković na Kajzerici, potpisao četverogodišnji ugovor

Dvadesetpetogodišnji defanzivac Stipo Marković nakon punih deset godina napustio je Široki Brijeg.

U plavo-bijelom dresu Marković je sakupio više od 200 nastupa i važio je za jednog od najboljih fudbalera na Pecari, međutim sada je odlučio da napusti klub i karijeru nastavi u Hrvatskoj.

Naredna stanica u njegovoj karijeri će, kao što smo jučer i pisali, biti zagrebačka Lokomotiva s kojom je potpisao četverogodišnji ugovor.

"Jutros sam obavio ljekarske preglede i potpisao četverogodišnji ugovor. Sretan sam što sam napravio iskorak u svojoj karijeri prelaskom u 1. HNL. Želim se zahvaliti Širokom Brijegu i Lokomotivi što su se brzo dogovorili oko uvjeta mog transfera", izjavio je Marković nakon što je potpisao ugovor, pa dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Posebno hvala Širokom Brijegu koji mi je sve ovo omogućio. Tu sam se, ipak, afirmisao kao igrač. Na koncu veliko hvala svim trenerima i suigračima bez kojih sve ovo ne bi uspjelo", poručio je Marković.

Putem zvanične stranice i Široki Brijeg je poželio Markoviću sreću u novoj sredini.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi