Bivši golman Sarajeva na meti Veleža

Danas u Prvoj ligi FBiH

Bivši golman Sarajeva na meti Veleža

Čelnici Veleža i dalje tragaju za kvalitetnim rješenjem na golmanskoj poziciji. 

Nakon što je postalo jasno da od povratka Adnana Bobića neće biti ništa, u Veležu su zasukali rukave i krenuli u potragu za novim čuvarom mreže. 

Jedan od golmana koji je kontaktiran od strane Veleža je bivši mladi bh. reprezentativac Almin Abdihodžić. Ovaj 26-godišnji kapiten Jedinstva se istakao nastupima u protekloj polusezoni, a to nije prošlo nezapaženo od mostarskog kluba s kojim je prije nekoliko dana obavio razgovore. 

Abdihodžić je među najboljim golmanima u Prvoj ligi Federacije BiH i jedan je od najzaslužnijih što je Jedinstvo uz prvoplasiranu Bosnu iz Visokog primilo najmanje golova  u protekloj polusezoni. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrijedi podsjetiti da je Abdihodžić jedno vrijeme bio i član FK Sarajevo za vrijeme ere Dragana Jovića na Koševu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi