Metalleghe prelazi u Krupu, traži se Bašićev nasljednik

Jajčani ne mogu ni trenirati u Jajcu

Metalleghe prelazi u Krupu, traži se Bašićev nasljednik

S. Mlaćo

Nakon raskida sa sada već bivšim šefom stručnog štaba Nerminom Bašićem, NK Metalleghe iz Jajca u potrazi je za novim trenerom koji će sjesti na užarenu klupu popularnih Kraljeva.

Klub je nakon Bašića napustio i trener u stručnom štabu Jasmin Kolašinac, a treninge koji se održavaju na stadionu Mračaj u Jajcu predvodi Nebojša Đekanović, koji je ranije obavljao ulogu Bašićevog prvog pomoćnika. 

Jajčani će od ponedjeljka zbog katastrofalnog stanja terena na Mračaju trenirati u Krupi, dok komentar predsjednika Zorana Dekića o mogućim kandidatima za trenersko mjesto u klubu za sada nismo uspjeli dobiti. 

Dekić se navodno nalazi van naše zemlje, ali vremena je veoma malo, s obzirom da će Metalleghe već u subotu u goste Radniku iz Bijeljine. Nakon toga Kraljevi će na Piroti ugostiti Sarajevo, a prije pauze slijedi gostovanje direktnom konkurentu za opstanak ekipi Olimpica. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će novi šef stručnog štaba donijeti potrebni mir u ekipu ili će uslijediti strmoglavi pad ostaje da vidimo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi