Bivši igrač NK Čelik novo pojačanje makedonskog Shkupia
Yunuszade je za Čelik odigrao samo jedan prijateljski meč i to protiv Borca na Bilinom polju u generalci pred nastavak Premijer lige

Defanzivac na Bilinom polju nije odigrao ni minute

Bivši igrač NK Čelik novo pojačanje makedonskog Shkupia

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Pod vodstvom "investitora" iz Turske u NK Čelik u protekle nešto više od dvije godine na Bilino polje stiglo je 50-tak igrača, a promijenilo se i skoro dvocifren broj trenera na klupi Zeničana.

Jedan od igrača koji je u zimskom prelaznom periodu stigao an Bilino polje kao igrač koji će donijeti prevagu na terenu je i 27-godišnji stoper Elvin Yunuszade. Azerbejdžanac je stigao u Čelik s reputacijom stopera koji je pet puta bio prvak Azerbejdžana, ali igrač koji je igrao grupnu fazu Lige prvaka.

Zbog neizvršavanja obaveza prema državi, NK Čelik, odnosno bivša garnitura ljudi nije nikada uspjela da riješi papirologiju za ovog igrača i on u crno-crvenom dresu nije odigrao ni minute.

Ovog ljeta je raskinuo važeći ugovor sa Zeničanima, a danas je predstavljen kao novi igrač makedonskog Shkupija, čiji je jedan od vlasnika i bivši predsjednik Čelika, Aydin Olgun.

Yunuszade je danas potpisao ugovor s ovim klubom, te će predstavljati pojačanje u zadnjoj liniji.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi