Bivši igrač Partizana izveo vjerovatno najgori penal ikada

Brazilac se propisno obrukao

Bivši igrač Partizana izveo vjerovatno najgori penal ikada

S. Grebović

Bivši igrač Partizana Leonardo, danas svoj fudbalski hljeb zarađuje u Ujedinjem Arapskim Emiratima, gdje se u posljednjoj utakmici u tamošnjoj ligi propisno obrukao.

Brazilac danas brani boje ekipe Shabab Dubai sa kojom je prije par dana igrao prvenstvenu utakmicu u kojoj su slavili nad Al-Wahdom rezultatom 4:0.

U 11. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaće nakon konsultacije sa VAR-om, kojom je prilikom jedan gostujući igrač zaradio crveni karton.

Minutu kasnije odgovornost na sebe je preuzeo Leonardo koji se propisnu obrukao. Naime, prilikom izvođenja jedanaesterca neobjašnjivo se oklizuno, a lopta je otišla visoko preko gola. 

Ipak, pred kraj susreta se iskupio za promašaj pogodivši lijepo za ubjedljivu pobjedu svoje ekipe koja je tako ostala u utrci za naslov prvaka.

Top Komentari

United_HZ
Došo čojk pijan na tekmu :)
1 2
Zaštita Identiteta
Sranje od naslova, pozz
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi