PSG o promjeni trenera: Ništa od toga, Tuchel ostaje

Nijemac uživa povjerenje

PSG o promjeni trenera: Ništa od toga, Tuchel ostaje

Sportski direktor PSG-a Leonardo odbacio je špekulacije da bi Thomas Tuchel mogao dobiti otkaz.

Francuski klub je ove sezone u prvenstvu doživio već tri poraza, a posljednji od 'fenjeraša' Dijona (2:1) izazvao je mnoštvo kritika i glasina da bi Thomas Tuchel uskoro mogao postat i bivši.

Ipak, sudeći prema onome što je rekao Leonardo, za posao Tuchel ne mora brinuti...

"Tuchel uživa naše potpuno povjerenje. Nikada nas nije pitao da ode, a ni mi ga nikada ne bismo zamolili da ode, tako da ni u jednom trenutku njegov odlazak nije bio tema", kazao je Leonardo, pa dodao da stvari nisu onakve kakvim se čine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U Ligue 1 imamo sedam bodova prednost, uz to smo upisali i četiri pobjede u Ligi prvaka i tako prolazak grupne faze riješili dva kola p rije kraja. Jedini smo pored Bayerna koji imamo četiri pobjede u Ligi prvaka", ističe sportski direktor francuskog tima.

I sam Tuchel je potvrdio kako je zadovoljan u PSG-u, te da ga ne interesuje posao u Bayernu s kojim se povezuje posljednjih dana.

Top Komentari

Pala
Uziva povjerenje dok ne izgubi u ligi prvaka ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi