Bivši igrač Real Madrida umiješan u pucnjavu na Darka Kovačevića?

Metak upozorenja

Bivši igrač Real Madrida umiješan u pucnjavu na Darka Kovačevića?

Edmir Škorić

Prije deset dana je u Atini ispred svoje kuće upucan Darko Kovačević, sada dolaze nevjerovatne vijesti iz Atine.

Kovačević je upucan na pravoslavni Božić, ali nije poznat motiv napada na nekadašnjeg napadača Barcelone i Real Sociedada, mada se sada u grčkim medijima pojavila informacija da iza svega stoji bivši prijatelj i saigrač Srbijanca, Raul Bravo.

Njih dvojica zajedno su igrali u Olympiakosu, a Bravo je poznat zbog svojih nastupa za Real Madrid.

Pretpostavlja se da su razlog namještaljke i razne zakulisane radnje u nogometu zbog kojih je Bravo nedavno uhapšen u Španiji. Bivši defanzivac Reala je organizator grupe koja se bavila štimanjem rezultata i pranjem novca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kovačević je znao te stvari i navodno je neke detalje prepričavao u nekom društvu, pa kada su to saznali Bravo i prijatelji, željeli su pucnjem da zaprijete Kovačeviću na pravoslavni Božić.

Stoga je upucan Kovačević, kako bi dobio upozorenje i poruku da bi trebao da šuti, a ne okolo prepričava stvari koje zna, a koje očito nisu za javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti