Bivši igrač Željezničara zabio majstorski gol u Sloveniji
Screenshot

Srušio Olimpiju na Stožicama

Bivši igrač Željezničara zabio majstorski gol u Sloveniji

Aluminij iz Kidričeva priredio je veliko iznenađenje na Stožicama.

U meču 33. kola slovenačkog šampionata Aluminij je slavio u gostima kod Olimpije s minimalnih 1:0, a susret je odlučio Mihael Klepač golom iz 26. minute.

A način na koji je Klepač matirao golmana Olimpije uistinu je maestralan, pa su mediji u Sloveniji ovaj gol već svrstali u konkurenciju za možda i najbolji u sezoni.

Interesantno je da je Klepač prije dolaska u Aluminij boravio u Željezničaru na posudbi iz Osijeka, ali epizoda u BiH za njega nije bila najuspješnija jer je igrao na samo četiri utakmice bez da je pritom postigao ijedan gol.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Gol koji je postigao jučer pogledajte u priloženom videozapisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi