Bivši klub, pa šta: Da li ste vidjeli šta je radio Huntelaar na Bernabeu?
Screenshot

Nakon velike pobjede Ajaxa

Bivši klub, pa šta: Da li ste vidjeli šta je radio Huntelaar na Bernabeu?

Nakon što je poražen u Amsterdamu sa 1:2, Ajax je u revanš meču 1/8 finala Lige prvaka na Bernabeu savladao Real Madrid rezultatom 1:4 i prošao u narednu fazu.

Režirao je tako Ajax pravu senzaciju, a nakon posljednjeg sudijskoj zvižduka, očekivano, uslijedilo je veliko slavlje gostujućih igrača i navijača.

Jedan od onih koji su se najduže zadržali na travnjaku Bernabeua i slavili pobjedu Ajaxa bio je iskusni napadač Klaas-Jan Huntelaar.

Huntelaar nije ulazio u igru na Bernabeu, ali je zato znao proslaviti pobjedu sa navijačima.

Kažu da nije lijepo slaviti golove i pobjede protiv bivšeg kluba, ali Huntelaar očigledno nije puno mario za to.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Huntelaar je dres Real Madrida nosio jako kratko, jednu polusezonu. Za Kraljeve je odigrao 20 utakmica i postigao osam golova prije nego što je na ljeto 2009. prešao u Milan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamuš
Real kako se riješio ovih luzera i šupčića postao trostruki europski šampion. Slavi on više od pakosti i ljubomore. Vidi se da je u silu veselje. Volio bi on da je igrač najvećeg kluba svih vremena, kao i mnogi drugi.
0 2
ceSoloInter
ovi debili su mu unistili karijeru, ja bi jos vise od njega slavio....prodisao kad je otisao iz reala u njemacku
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi