Bivši Messijev agent: Mislim da već ima klub
Foto - EPA

Minguella se oglasio

Bivši Messijev agent: Mislim da već ima klub

Midhat Šljivak

Nekadašnji agent Lionela Messija, Josep Maria Minguella, govorio je o eventualnom novom klubu za argentinskog čarobnjaka.

Messi je jučer zatražio odlazak iz Barcelone. O svojim namjerama je obavijestio rukovodstvo kluba i jučer je u timu sa Camp Noua vladao potpuni haos.

Njegov bivši agent Josep Maria Manguella smatra da je Messi spreman da prihvati ponudu Intera i naveo je razloge zašto je to tako.

"Mislim da je on već odabrao tim - Inter", rekao je Minguella i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Italiji su porezi manji, tu je i Cristiano, ali sa druge strane u Engleskoj igra njegov prijatelj Aguero, a tu je i Pep Guardiola u Cityju. Ipak, teško ga mogu zamisliti tamo.", rekao je Minguella.

Saga oko argentinske zvijezde se nastavlja i teško je reći kada bi se mogla završiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Ima,evo sad ćuo od jarana da ode u Vis sim bau
2 0
miki30
Treba koristiti malo logiku pa se upitati šta će koji k...c u Interu. Haj da ode u PSG ili City kao što pišete jer tu su mu šanse za titule veće. Jer on sigurno zbog trofeja želi naći neki tim koji će sledeće 2 - 3 godine ganjati domaća prvenstva ili ligu šampiona. Što bi onda napuštao Barselonu a otišao u Inter? Nigdje logike.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi