Bivši napadač Čelika napustio Zvijezdu, ali ostaje u Prvoj ligi FBiH

Mahmutović pred potpisom

Bivši napadač Čelika napustio Zvijezdu, ali ostaje u Prvoj ligi FBiH

TOŠK će uskoro i zvanično dobiti novog napadača. Naime, Selmir Mahmutović večeras stiže na potpisivanje ugovora sa tešanjskim klubom.

Tako će 27-godišnji Mahmutović ostati u Prvoj ligi FBiH, s obzirom da je u prvom dijelu sezone branio boje gradačačke Zvijezde (danas je zvanično raskinuo ugovor sa ovim klubom).

Selmir Mahmutović u TOŠK stiže kao zamjena za Huseina Poturalića koji je napustio pomenuti klub i otišao u Bratstvo.

Inače, Mahmutović je karijeru počeo u Čeliku čije je boje branio do 2012. godine. Nakon toga je bio član hrvatskog Nk Crikvenica, dobojske Sloge, češkog Pribrama, Proletera iz Teslića, Zvijezde 09 i Zvijezde iz Gradačca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Također, Mahmutović je u svojoj karijeri već imao priliku nositi dres TOŠK-a i to od ljeta 2015. do februara 2016. godine.

U prvom dijelu sezone Mahmutović je odigrao 13 utakmica u Prvoj ligi FBiH, te je postigao pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti