Bivši napadač Chelseaja masturbirao pred majkom i djevojčicom
EPA

Skandal u Engleskoj

Bivši napadač Chelseaja masturbirao pred majkom i djevojčicom

Teme:

Bivši premierligaški as Neil Shipperley, koji je imao priliku igrati i za Chelsea, zbog skandala našao se u centru pažnje britanske javnosti.

Prije više od deset godina Shipperley je 'okačio kopačke o klin' i posvetio se trenerskom poslu, no kako mu u novoj ulozi i ne ide najbolje, medijske stupce puni stvarima koje se i ne tiču fudbala.

Mediji na Ostrvu objavili su kako je Shipperley izazvao pravi skandal nakon što je pred jednom majkom i njezinom malodobnom kćerkom (16) - onanisao.

"Shipperlay je svojim kombijem pratio žrtve. Ispred biciklističke radnje se zaustavio i otvorio prozor, one su mislile da ih zapravo pušta da prođe, a kada su se okrenule da mu zahvale, neugodno su se iznenadile. Držao je penis u rukama i gledao ih", opisali su detaljno što se dogodilo.

Žrtve su se odmah zaputile ka policijskoj stanici kako bi prijavile Shipperlayja, ali on je već bio tamo. Sam se predao.

"Osjećao je kajanje i molio da ga ne šalju u zatvor. Pravdao se kako nije znao da je djevojka maloljetna", navode na Otoku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Incident se navodno dogodio 17. septembra ove godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti