Lampard: Nisam došao ovdje da budem diktator

Svaki igrač mora poštovati pravila

Lampard: Nisam došao ovdje da budem diktator

Endin Čaušević

Prije desetak dana u javnosti se pojavila lista kazni za igrače Chelseaja koju je prije početka sezone napravio Frank Lampard.

Lampard želi da svi fudbaleri londonskog kluba poštuju diciplinu u ekipi, a onaj koji zaobiđe pravila bit će žestoko kažnjen. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je otkrila kakve kazne čekaju igrače Chelseaja koji prekrše neko od Lampardovih pravila.

Mladi engleski trener odlučio je žestoko kazniti svaki propust od svojih igrača kako bi imao što bolju disciplinu u svlačionici. Najveća kazna je za one koji zakasne na trening, a ona iznosi čak 20.000 funti.

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da Lampard žestoko kažnjava svoje igrače za svaki propust on se odlučio oglasiti i objasniti šta mu je cilj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrači su dio procesa u klubu. Nisam došao ovdje da budem diktator. Ovdje smo kako bismo klub učinili što boljim i uspješnijim, a disciplina je neizostavan dio toga. Razumijem da zvuči možda grubo, ali pravila se moraju poštovati. Niko ne smije kasniti na trening i to je tako u svakom klubu", poručio je Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije