Bivši nogometaš Sarajeva od danas i zvanično u Mađarskoj
Tako je Adukor, iako je imao ponudu da ostane u Bosni i Hercegovini, ipak odlučio da ode u Mađarsku, a danas je sve postalo službeno.

Predstavljen kao pojačanje DVTK-a

Bivši nogometaš Sarajeva od danas i zvanično u Mađarskoj · Zvanično

E. Oštraković

Ganski nogometar, Joachim Adukor, od danas je i zvanično novi igrač mađarskog DVTK-a.

Nakon što je već nekoliko dana trenirao sa mađarskim klubom, da nas je upriličeno i službeno predstavljanje.

"Jako mi je drago što sam dobio priliku da zaigram za DVTK. Sretan sam zbog toga što je moj prijatelj iz Gane, Frimpong, igrao za FTC i pomogao mi je da potpišem ugovor, jer je stanje u Mađarskoj sve bolje", rekao je Adukor, te je dodao:

"Nadam se da ću odigrati dobro za DVTK. Moji lični ciljevi isti su kao i timski, a sve to zato što je ovo timski sport. Moramo zajedno da se borimo kako bi uspjeli da ostvarimo ono što smo zamislili", završio je Adukor na predstavljanju.

Tako je Adukor, iako je imao ponudu da ostane u Bosni i Hercegovini, ipak odlučio da ode u Mađarsku, a danas je sve postalo službeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi