Bivši omladinac Crvene zvezde pojačao Metalleghe BSI

Novo ime u Jajcu

Bivši omladinac Crvene zvezde pojačao Metalleghe BSI

Federalni prvoligaš Metalleghe BSI angažovao je još jedno pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što je prije nekoliko dana saopšteno da crveno-bijeli dres oblači iskusni Armin Kapetan, sada je saradnja dogovorena i sa 24-godišnjim veznjakom Vanjom Zekićem.

U pitanju je fudbaler koji na Mračaj dolazi iz Podrinja, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je igrao za Napredak, Drinu, Zvijezdu 09, Mladost iz Velike Obarske, Vlasenicu i omladinske selekcije Crvene zvezde. Bio je također kadetski i juniorski reprezentativac BiH.

Čelnici tima iz Jajca vjeruju kako su napravili dobar potez dovođenjem Zekića, a ni on sam nije skrivao zadovoljstvo zbog dolaska na Mračaj, nadajući se da će opravdati povjerenje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novu sezonu u 1. ligi Metalleghe će, podsjetimo, otvoriti gostovanjem u Goraždu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi