Armin Kapetan novo pojačanje NK Metalleghe BSI
Foto: NK Metalleghe BSI

Iskusni fudbaler se vratio u rodni grad

Armin Kapetan novo pojačanje NK Metalleghe BSI

NK Metalleghe BSI je u ponedjeljak i zvanično počeo sa pripremama za novu sezonu.

Već ranije su "Kraljevi" osigurali nekoliko pojačanja za novu sezonu, ali je iz kluba najavljeno da to neće biti kraj kada su novi igrači u pitanju.

Danas je Metalleghe predstavio još jedno pojačanje. Riječ je o iskusnom bh. fudbaleru Arminu Kapetanu.

Ovaj 33-godišnjak je u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio dresove Istre, Zagoreca, Čelika, Jedinstva, Radnika iz Bijeljine, Viteza, gradačačke Zvijezde i Goražda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zadovoljstvo mi je da sam postigao dogovor sa klubom i da ću u narednom periodu boraviti u Jajcu. Gradu u kojem sam i rođen. Znam da se radi o ozbiljnom i veoma organizovanom klubu, a da je ekipa spoj mladosti i iskustva. Nadam se da ću svojim iskustvom doprinijeti da ekipa u novoj sezoni ostvari zacrtane ciljeve", istakao je nakon potpisivanja ugovora Kapetan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi