Bivši reprezentativac Argentine stiže u Zvezdu?

Na Marakani spremaju veliko pojačanje

Bivši reprezentativac Argentine stiže u Zvezdu?

Šampion Srbije Crvena zvezda ima plan da ojača ekipu kako bi što što spremnije dočekala nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Posljednje ime koje se dovodi u vezu sa prelaskom na Marakanu je argentinski napadač Pablo Mouche, koji se nalazi blizu potpisa ugovora.

Ovaj 29-godišnjak je u prošlosti nastupao za Bocu Juniors, a trenutno je član Palmeirasa. Posljednjih pola godine proveo je na posudbi u Lanusu i gotovo sigurno će promijeniti klub i preseliti u Evropu.

Pablo Mouche je nekada mnogo obećavao. Prije pet godina debitovao je za reprezentaciju Argentine, za koju je nastupio u pet utakmica, ali se njegova karijera nije odvijala na željeni način.

Mouche se već jednom pokušao u Evropi, kada je 2012. godine stigao u turski Kayserispor u kojem je provo dvije godine prije povratka u Južnu Ameriku, tačnije Palmeiras.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Igrajući za Lanus, Pablo Mouche je u prošloj sezoni ubilježio 15 nastupa uz jedan postignuti pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi