Kakva reakcija

Bivši reprezentativac Hrvatske zamalo srušio studio nakon pobjede

Fudbaleri Hrvatske sinoć su se plasirali u polufinale Mundijala, a to je izazvalo brojne reakcije svih onih koji imaju veze sa ovom državom.

Internetom kruže brojni klipovi slavlja, kako navcijača, tako i bivših izbornika Hrvatske, ali i reprezentativaca.

Jedan od onih koji su napravili baš zanimljivu reakciju je bivši reprezentativac Đovani Roso. On trenutno komentariše utakmice Mundijala za izraelsku televiziju 'One', a nakon pobjede protiv Rusije nije mogao skriti oduševljenje.

Roso je skakao po studiju, grlio sve oko sebe, a usput je srušio i nekoliko stolica. Srećom, uspio se dovoljno kontrolisati da ne baci kauč kroz prozor kao što su neki Hrvati sinoć radili.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, on je veći dio karijere proveo upravo u Izrealu, a za Vatrene je upisao 19 utakmica.

U video zapisu imate priliku pogledati kako je izgledalo njegovo slavlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti