Bivši saigrač o Pjaniću: Može otići u svakom prelaznom roku, ali on voli Juventus
Foto - EPA

Benatia hvali bh. fudbalera

Bivši saigrač o Pjaniću: Može otići u svakom prelaznom roku, ali on voli Juventus

M. Šljivak

Miralem Pjanić je u proteklim godinama bio jedna od glavnih karika u igri torinskog Juventusa.


Bh. fudbaler je igrao zaista dobro u dresu Stare dame, ali se u posljednje vrijeme konstantno govori o njegovom odlasku iz Torina.

Pjanić se povezuje s PSG-om, Chelseajem i Manchester Unitedom i navodno torinski klub ozbiljno razmišlja da ga proda.

Nekadašnji saigrač iz Juventusa Medhi Benatia imao je samo riječi hvale za Pjanića. Tvrdi da bh. veznjak može otići u svakom prelaznom roku, ali da ostaje jer voli Juventus.

"Može otići u svakom prelaznom roku. PSG ga želi, a ranije ga je pratio i Real Madrid. Na kraju je ostao u Juventusu, voli ovaj klub, osjeća veliko samopouzdanje i jedan je od vođa u timu", rekao je Benatia i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Situacija se naravno može promijeniti i klub možda odluči da ga proda. Nikada mi nije rekao da bi želio otići. Juventus mu je promijenio mentalitet igre i sada uvijek igra da bi pobijedio", istakao je Benatia.

Pjanić je u dresu Juventusa u nepune četiri sezone odigrao 167 utakmica i postigao je 22 gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Nek ide odmah u neki klub, ko što je Atletico Madrid, **** Juve Ronaldo kad je došao Juve je postao *****a od imena, Ronaldo ih ucjenjuje, a oni padaju na te fore, samo da Ronaldo ostane
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije