Bivši selektor Belgije o Vranješu: Da li želite imati takvu budalu u svom timu?
Vranješ je u susretu protiv Dinamo Zagreba (Evropa liga) dobio crveni karton i od tada ga više nismo vidjeli na terenu.

Ne sviđa mu se ponašanje bh. reprezentativca

Bivši selektor Belgije o Vranješu: Da li želite imati takvu budalu u svom timu?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ našao se u posljednje vrijeme na udaru kritika svih onih koji prate Anderlecht, a jedan od njih je i nekadašnji selektor Belgije Aime Anthuenis.

Anthuenis, koji je vodio Belgiju od 2002. do 2005. godine kritikovao je Vranješa između ostalog zbog crvenog kartona protiv Dinamo Zagreba u okviru Evropa lige, pa se upitao 'da li bilo koji trener želi takvu budalu u timu?'.

"Kao trener, da li biste i dalje vodili tim sa takvom budalom u njemu? Uzmite za primjer utakmicu protiv Dinamo Zagreba u kojoj je Vranješ udarao sve što se kretalo po terenu. Skrivio je penakl i dobio je žuti karton. I, kada pomislite da će se malo primiriti, za manje od minute opet je u akciji i dobije crveni karton", prokomentarisao je Anthuenis.

Podsjetimo, Vranješ nakon pomenute utakmice protiv Dinama više nije dobio nijednu minutu igre u dresu Anderlechta i za sada je njegova sudbina u ovom klubu nepoznata.

Top Komentari

Red Bull
nije samo glup mimo fudbala, glup je i kao fudbaler. hahahaha
13 6
Kobe4life
Vranješ neograničena budala
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi