Problemi za Vranješa: "Nije povrijeđen, ali neću reći zašto nije igrao"
Dobro je startao Vranješ u Belgiji, ali onda su nastali problemi. Zbog toga je vjerovatno i poslan na 'hlađenje'

Bh. defanzivac propustio jučerašnji meč

Problemi za Vranješa: "Nije povrijeđen, ali neću reći zašto nije igrao"

S. Mlaćo

Anderlecht je jučer odigrao efikasan meč i savladao Cercle Bruge 4:2. Domaći su vodili čak 4:0, gosti uspjeli samo ublažiti ovaj poraz, a treba istaći da je meč propustio bh. defanzivac Ognjen Vranješ.

Vranješ se čak nije našao ni u kombinaciji, što je zaintrigiralo belgijske novinare. Pitali su trenera Anderlechta Heina Vanhaezebrocka o neigranju Vranješa, a on je dao veoma zanimljiv odgovor.

"Ne, nije povrijeđen. Neću vam reći zašto nije konkurisao za ovaj meč", istakao je tajanstvei Vanhaezebrouck.

Belgijanci navode da je Vranješ u dresu Anderlechta već dobio čak tri crvena kartona, što je zaisgurno zasmetalo struci Anderlechta, pa je poslan na 'hlađenje'.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ipak, nadamo se da će Vranješ što prije na teren. Potpuno spreman potreban je i našem selektoru Robertu Prosinečkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi