Daily Mail otkriva: Kada se Zidane posljednji put obratio Baleu?

Razgovor u trening kampu Valdebebas

Daily Mail otkriva: Kada se Zidane posljednji put obratio Baleu?

A. Čaušević

Gareth Bale je višak u Real Madridu. Da Zinedine Zidane ne želi Velšanina u ekipi znaju i ptice na grani. 

Nedavno je Zidane poželio što brži odlazak Balea iz kluba, ali čovjek koji je među najzaslužnijim za berbu trofeja u posljednjih nekoliko godina još uvijek je na platnom spisku Reala.

Odnosi između francuskog stručnjaka i velškog fudbalera praktično ne postoje, a Daily Mail otkriva kako su posljednji put razgovarali početkom maja.

Bilo je to u Zidaneovoj kancelariji trening kampa Valdebebas kada je 30-godišnjaku rečeno da za njega nema budućnosti u kraljevskom klubu.

U međuvremenu desilo se dosta toga, a ono najbitnije je svakako Baleov propali odlazak u Kinu kada je Florentino Perez u posljednji čas stopirao transfer je nije želio da izgubi ogroman novac.

Nije nastupio na Audi cupu, ali je zato zaigrao golf

Spominjalo se da Bale nije išao na Audi kup ove sedmice jer je previše uznemiren i ljut na Zidanea i Pereza jer su u posljednji tren stopirali njegov transfer u Kinu, a nakon dolaska u Minhen Zidane je rekao svoju verziju.

"Bale nije doputovao je nije bio dovoljno spreman. Poslije razgovora s klupskim doktorima najbolje za njega je bilo da ostane u Madridu", rekao je Zizou te dodao:

"Bila je to zajednička odluka koju smo donijeli igrač, ljekarski tim i ja".

Tako je Bale je za to vrijeme utakmcie sa Tottenhamamo čini se imao potpuno druge planove.

Igrača Reala su fotografisali kako igra golf za vrijeme dok je njegov tim gubio od londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije