Bivši trener Real Madrida pronašao novi angažman

Juande Ramos bi mogao sjesti na klupu Betisa

Bivši trener Real Madrida pronašao novi angažman

E. Ganibegović

Real Betis je u potrazi za novim trenerskim imenom, a kako prenose tamošnji mediji blizu njihove klupe nalazi se Juande Ramos.

Trenutni trener Quique Setien se nalazi pred otkazom, pa su iz kluba odlučili da se bace u potragu za strategom, koji će ekipu vratiti na pravi put.

Betis je bez pobjede u posljednjih šest utakmica, pa i ne čudi odluka čelnika kluba da promijene neke stvari, jer iz kola u kolo momčad igra sve lošije.

Ramos, koji je svoj posljednjih trenerski angažman imao u Malagi, vodio je između ostalog Sevillu, kao i Real Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Diario AS prenosi da je nekadašnji trener kraljevskog kluba već kontaktiran od strane Betisa, koji je navodno već u prethodnim kampanjama planirao promijeniti trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije