Bizarna greška otkrila novi tim Fernanda Torresa
Foto: EPA

I on seli u Japan

Bizarna greška otkrila novi tim Fernanda Torresa

Midhat Šljivak

Iskusni napadač Fernando Torres ima novi tim.

Legendarni španski fudbaler karijeru će nastaviti u Japanu, gdje će potpisati ugovor sa ekipom Sagan Tosu.

Mediji u ovoj zemlji su na bizaran način saznali da će Torres postati član ovog tima. Sagan Tosu je slučajno na zvaničnom sajtu objavio dolazak španskog napadača, ali je tekst ubrzo izbrisan.

Ipak, sve je ostalo zabilježeno. Izvjesno je da će 34-godišnji napadač put Japana, a Marca navodi da će bivši fudbaler Atletica, Liverpoola i Chelseaja godišnje zarađivati oko četiri miliona eura.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u Japan je odselio i legendarni Andres Iniesta, koji je postao član Vissel Kobea.

Očigledno da japanska J1 liga postaje veoma interesantna za velike zvijezde i vjerovatno će ih u narednom periodu sve više pristizati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi