Bizarno prepucavanje Manchester Uniteda i Bayerna na Twitteru
Poznato je da su Bavarci i Crveni đavoli veliki rivali, a čak ni najava prijateljske utakmice ne može proći bez ovakvih stvari

Dokaz da su i dalje veliki rivali

Bizarno prepucavanje Manchester Uniteda i Bayerna na Twitteru

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna i Manchester Uniteda odigrat će prijateljsku utakmicu na Allianz Areni pred sami početak naredne sezone.

Bavarci i Crveni đavoli su dogovorili okršaj nekoliko dana pred zvanični početak nove sezone i bit će to susret starih rivala. Oba kluba su preko svojih zvaničnih Twitter profila odlučila najaviti ovaj meč, ali su pokazali da su i dalje veliki rivali bizarnim prepucavanjem.

Sve je počelo najavom Manchester Uniteda na Twitteru na koju su Bavarci odgovorili Tweetom da se ne brinu ako dođe do penala jer je poznato da Englezi nisu stručnjaci za to. Iz Uniteda su odgovorili poprilično brutalno i poručili da su u finalu Lige prvaka 1999. godine kada su preokrenuli na 2:1 i savladali Bayern pokazali da im penali uopšte i ne trebaju.

Ovaj komentar je oduševio navijače Manchester Uniteda koji su potom pokrenuli zanimljivu peticiju i tražili od kluba da povisi platu čovjeku koji se brine oko društvenih mreža ovog kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi