Bizarno upozorenje za Engleze pred Mundijal
Foto: EPA

Organizatori poslali poruku vatrenim navijačima

Bizarno upozorenje za Engleze pred Mundijal

M. Šljivak

Posve bizarno upozorenje dobili su navijači reprezentacije Engleske pred Svjetsko prvenstvo koje se za nekoliko mjeseci igra u Rusiji.

Desetine hiljada navijača Gordog Albiona najavilo je dolazak u Rusiju, a pred put u Rusiju dobili su upozorenje organizatora Mundijala.

Englezi će morati da izjegavaju ruske navijače. Poznata je historija sukoba vatrenih navijača dvije selekcije, pa su im izdali upozorenje da da se klone Rusa na Mundijalu.

Također, glavni problem organizatorima postavljaju divlje zvijeri, prije svega medvjedi. Tako nije preporučeno kampovanje i odlazak dalje od naseljenih oblasti kako se ne bi našli oči u oči sa divljim zvijerima.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Tako će engleski navijači morati da potroše koju funtu više na hotele jer im kampovanje u prirodi može donijeti samo upozorenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi