Bjelica bi ovim potezom mogao zaboraviti na posao u Feneru?

Ima još jednu ponudu

Bjelica bi ovim potezom mogao zaboraviti na posao u Feneru?

S. Mlaćo

Još uvijek nije poznato da li će Nenad Bjelica sjesti na klupi Fenerbahčea.

Već danima se o tome priča u Turskoj, a list Sabah donosi priču u kojoj navodi da je Bjelica svojim uslovo šokirao čelnike turskog giganta.

Naime, on odmah želi trogodišnji ugovor, što se čelnicima ovog kluba nije dopalo.

Kako se već pisalo, Fenerbahče će Bjelici ponuditi ugovor u kojem će u prvih devet utakmica dobiti četvrtinu plate koju bi zaradio u sljedećoj sezoni, a također, ako ne pobijedi u pet od devet utakmica, klub će imati pravo na raskid saradnje.

Bjelica bi potpisao ugovor po modelu "9 utakmica + jedna godina + 3 godine", a imao bi i određene bonuse. Za osvojeni kup bi dobio 200.000 eura, za plasman u Evropu 100.000 eura, dok bi mu šampionski trofej donio pola miliona eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Novac nije problem, ali jeste taj uslov. Svi se nadaju da će ipak promijeniti mišljenje", navodi Sabah.

Navodno Bjelica na stolu ima i ponudu Nogometnog saveza Azerbejdžana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi