Bjelica demantovao glasine o novom angažmanu: Nikakav kontakt nisam imao...

Ništa od odlaska u Tursku?

Bjelica demantovao glasine o novom angažmanu: Nikakav kontakt nisam imao...

U jeku pandemije novog koronavirusa došlo je do raskola u zagrebačkom Dinamu, a epilog je bio odlazak trenera Nenada Bjelice.

Bjelica je na klupi Dinama radio odlične stvari, pa se vjeruje da neće dugo čekati na novi angažman.

Ubrzo su se mediji u komšiluku, ali i u Turskoj raspisali kako je Fenerbahče zainteresovan za hrvatskog stratega, te kako je sklapanje saradnje jako blizu.

Međutim, Bjelica je sada demantovao takve špekulacije poručivši da nije imao nikakve kontakte sa turskim velikanom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Čitao sam i ja šta se piše, ali vjerujte mi da baš nikakav kontakt s Fenerbahčeo nisam imao", istakao je Bjelica za Večernji list.

Bjelica je, podsjetimo, u Dinamo došao nakon dvije sezone na kormilu ekipe poljskog Lecha, a prije toga je radio u Speziji, bečkoj Austriji, Wolfsbergeru, Lustenauu i Karntenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi