Proljeće će dočekati na tribinama: Bjelica žestoko kažnjen!

Zbog psovanja i vrijeđanja sudija

Proljeće će dočekati na tribinama: Bjelica žestoko kažnjen!

Admin Čaušević

Uvrede i psovke sudiji Mariju Zebecu poslije utakmice Osijeka i Dinama su skupo koštale Nenada Bjelicu.

Dinamo je na Gradskom vrtu u Osijeku poražen s minimalnih 1:0. Bjelica je psovao i vrijeđao sudije poslije utakmice, a Disciplinska komisija HNL-a ga je kaznila jednomjesečnom suspenzijom.

U zapisniku je navedeno da je Bjelica sucu Zebecu rekao: "Pi*ka vam materina, je*em vam mater na vašem suđenju! Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite."

Odličnom treneru je to bilo prvo isključenje u HNL-u kako vodi s Dinamo, a prošao je i s novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovo znači da će Bjelica proljeće dočekati na tribinama jer zagrebačke Modre neće voditi u domaćim susretima protiv Intera, Rijeke i Istre 1961, te u gostima protiv Hajduka i Varaždina.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi