Bjelica o nepromišljenom potezu Hajrovića: Ah, Bože moj...
Hajrović se nije kontrolisati i zaradio je žuti karton.

Bh. nogometaš propušta naredni evropski meč Dinama

Bjelica o nepromišljenom potezu Hajrovića: Ah, Bože moj...

S. Mlaćo

Dinamo je sinoć remizirao na svom terenu protiv Anderlechta (0:0), te sada nastavlja svoj evropski put. Modri su završili na prvom mjestu u svojoj grupi, ali u narednoj utakmici će biti oslabljeni neigranjem bh. nogometaša Izeta Hajrovića koji je nakon duela sa Antonijem Milićem zaradio žuti karton.

Hajroviću je uoči utakmice prijetila suspenzija, što znači da će naš fudbaler propustiti prvi meč 1/16 finala Evropske lige, što će biti veliki hendikep za zagrebački tim.

O neigranju Hajrovića u narednom evropskom meču govorio je i trener Dinama Nenad Bjelica.

"Ah, Bože moj, njega neće biti i igrat će netko drugi. Hajrović je za nas jako važan igrač, baš kao Kadzior ili Šitum, imamo dosta opcija za tu sljedeću europsku utakmicu", kazao je Bjelica.

Hajrović igra kao preporođen u redovima Modri, a već odavno je i na radaru selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

pogba69
Hajrović je obični debil, nije čudo što ga Robi ne zove
0 5
gumenakita
hendikepirani su novinari
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi