Džeko stigao u susjedstvo, družio se sa dvojicom naših

Posjetio Hajrovića i Gojaka

Džeko stigao u susjedstvo, družio se sa dvojicom naših

S obzirom da će zbog povrede propustiti nekoliko Rominih utakmica, Edin Džeko je kratki predah iskoristio i kako bi doputovao u susjedstvo.

Osim što slobodno vrijeme koristi za odmor s porodicom, Džeko je odlučio i da dođe u Zagreb gdje igraju Amer Gojak i Izet Hajrović, a s njima se našao i na piću, što je objavio na svom Instagram profilu.

"Zmajevi na kafi", napisao je Džeko uz fotografiju.

Ispod fotografije mogli su se vidjeti brojni komentari, poput onih da je Gojak taj koji će u budućnosti nositi reprezentaciju, a bilo je i onih koji prizivaju Hajrovićev povratak u nacionalni tim.

Džeko će, podsjećamo, prema navodima italijanskih medija pauzirati tri sedmice. To znači da ga gotovo pa sigurno nećemo moći gledati protiv Juventusa u čijem dresu ga čeka Miralem Pjanić, što će svakako biti veliki udarac za rimski klub, kao i šteta za ljubitelje nogometa u našoj zemlji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

View this post on Instagram

Zmajevi na kafi 💪🇧🇦

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Top Komentari

Sport
dođe džekica i kaže babo moj Midhate mati moja Branka da vas upoznam ovo je moja žena Amra zvana Pikado ovo su joj djeca Sofija i Vladimir a ovaj gospodin Vicentijević inače srbin joj je muž HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
3 20
Sport
Dok je on u Zagrebu Amra se dere po Rimu
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije