Hrabri Bradley postigao gol mjeseca u Premier ligi

Veliko priznanje

Hrabri Bradley postigao gol mjeseca u Premier ligi

Edmir Škorić

Bolesni dječak Bradley Lowery (5) ima još nekoliko sedmica života, ali od zloćudnog raka hrabro se bori i ne odustaje od snova.

Ovaj nasmijani mališan već je jednom prebolio rak, no nažalost se bolest vratila i njemu ostaje sve manje vremena prema doktorskim analizama.

Međutim, unatoč svemu tome, Bradley ne skida osmijeh s lica i ne prestaje da prati svoj Sunderland, a ostvario je snove kada je protiv Chelseaja dao gol na zagrijavanju, pred početak utakmice na Stadionu svjetlosti.

Za decembar prošle godine njegov gol je izabran za najljepši u Premier ligi i mali Bradley je dobio još jedno priznanje. Zanimljivo, Bradley je tada postigao gol, a na golu je branio naš Asmir Begović, koji naravno nije niti pokušao odbraniti udarac simpatičnom dječaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno je, za Božić, Bradley tražio čestitke i dobio ih je nekoliko hiljada iz čitavog svijeta. Time je ispunjena još jedna njegova želja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi