Željo sutra protiv Standarda

Blagojević: Imat ćemo svoje šanse i moramo ih iskoristiti

T. Hebib

Nogometaš Željezničara Jovan Blagojević nada se prolasku u play-off Evropske lige.

Plavi će sutra navečer na Koševu ugostiti Standard u revanšu trećeg pretkola Evropske lige, nakon što je u Liježu belgijski tim slavio s 2:1.

“Odigrali smo jednu dobru utakmicu, posebno u drugom dijelu. Bili smo malo uplašeni u prvom dijelu, ali igrali smo protiv jake ekipe. Vjerujem da imamo svoje šanse za prolazak u play-off”, kazao je Blagojević, dodavši:

“Gledao sam utakmicu Standarda. Protiv Kortrijka su bili loši. Protiv nas u prvom dijelu su igrali sjajno, sve im je polazilo za rukom, ali mi smo se u nastavku oslobodili i pokazali šta znamo”. 

“Moramo da igramo sutra kao što smo igrali u drugom dijelu protiv Standarda i onda imamo šanse. Vjerujem da ćemo slaviti”, istakao je Blagojević.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.