Blagojević: Odlično su me prihvatili u Banovićima

Debitovao protiv Čapljine

Blagojević: Odlično su me prihvatili u Banovićima

Jedno od pojačanja Budućnosti iz Banovića u ovom prijelaznom roku je napadač Dario Blagojević.

Radi se o 30-godišnjem fudbaleru koji je u redove novog federalnog prvoligaša došao iz Goražda. Za ovaj klub je prethodne sezone odigrao ukupno 25 utakmica i pritom postigao 13 golova, od čega je pet samo u jednom meču, a sjajni nastupi na kraju nisu promakli zeleno-crnima.

Odmah po dolasku Blagojević se ustalio u prvoj postavi, a prve impresije po dolasku u novi tim su više nego pozitivne.

"Izuzetno sam zadovoljan kako su me prihvatili u Banovićima, od igrača, stručnog štaba, do ljudi u klubu i samom gradu. Iako je sezona tek počela, uvjeren sam da imamo jedan jak kolektiv, što se moglo vidjeti i u Čapljini gdje smo osvojili bod. Da je bilo malo više sreće, moglo smo se u Banoviće vratiti i sa punim plijenom", kaže Blagojević.

Naredno kolo za Blagojevića donosi okršaj s bivšim klubom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bit će malo neobično igrati protiv Goražda. Oni su tim koji zaslužuju maksimalan respekt, imaju odličnu ekipu, ali bez obzira, naši ciljevi se znaju. Želimo da pobijedimo i učinit ćemo sve od sebe kako bismo na kraju i ovjerili taj bod s gostovanja u Čapljini. Značilo bi to mnogo i našim navijačima", dodao je Blagojević.

Ranije je Blagojević još igrao za Sutjesku, Slobodu iz Mrkonjić Grada, zatim Slogu iz Doboja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi