Anel Husić se vratio u matični klub

Nakon napuštanja Slobode

Anel Husić se vratio u matični klub

Anel Husić nije dugo tragao za novim angažmanom nakon što se razišao sa Slobodom.

Ovaj 24-godišnji napadač trebao je ove sezone nositi dres Slobode, no kako na Tušnju nisu imali strpljenja za njegove probleme s ramenom, ugovor je raskinut nakon samo mjesec dana saradnje.

Od tada imao je Husić kontakte s nekoliko klubova, ali najuporniji bio je onaj matični, Budućnost iz Banovića koji će se od sljedeće sezone ponovo takmičiti u Prvoj ligi Federacije BiH.

Husić je nekoliko dana trenirao sa ekipom Budućnosti, a kroz treninge pokazao je kako može biti veliko pojačanje za ovaj klub, pa je saradnja između dvije strane u međuvremenu i dogovorena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sve sam dogovorio s ljudima iz Budućnosti. Drago mi je što sam ponovo tamo gdje je sve i počelo, a na meni je sada da opravdam povjerenje i budem od pomoći u narednoj sezoni", kazao nam je Husić.

Tokom svoje karijere Husić je ranije još imao priliku igrati za Mladost iz DOboja kod Kaknja, zatim Zvijezdu 09 i GOŠK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi